Swarm Hesap Sil

Swarm Hesap Sil

Sponsorlu Bağlantılar

Kullanırken oldukça keyifli olan ama uzun süre kullandığınız zamanlarda sıkıcı gelebilecek, bunun yanı sıra; farklı sebeplerden dolayı da kurtulmak isteyeceğiniz Swarm hesabı, istediğiniz zaman hesabınızı kapatabilmeniz, yani kalıcı olarak silebilmenize olanak sunmaktadır. Silindiği süreden sonraki birkaç gün içerisindeki, Swarm ile bağlantılı olan her şeyin gerekli olan yerlerden tamamen temizlenmesiyle birlikte, hesabınızla ilgili her şeyin silindiğine ve artık geri dönüşü olmadığına şahit olabilirsiniz. Hesabınızda yer alan tüm arkadaşlarınız, tüm paylaşımlarınız ve sohbetlerinizle birlikte, kalıcı olarak silmek ve kurtulmak istediğiniz zamanlarda oldukça basit bir yöntem izlemeniz gerekecektir. Dilediğiniz zaman birkaç tıklamayla birlikte, kolaylıkla Swarm hesabınızı geri dönüşü olmadan silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Fakat şunu bilmeniz gerekir ki; Swarm Foursquare hesabınız üzerinden çalışmaktadır. Yani Swarm hesabınızı kapatmak için, Foursquare üzerinden Swarm hesabınıza giriş yaparak, daha sonra kapatma yani silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Forsquare hesabınıza giriş yaptıktan sonra, sizlerden şifrenizi isteyecektir. Hesabımı Sil bölümüne girdiğiniz zaman gireceğiniz şifrenizle birlikte, size sorulan neden uygun bir cevap verdikten sonra, Hesabımı Sil’e tıklamanızın ardından, geriye döndüremeyeceğiniz ve tekrardan açmak isteseniz bile bilgilerinize ulaşamayacağınız silme işlemini gerçekleştirmiş olacaksınız. Bu nedenle, silme işlemini onaylamadan önce kararınızı tekrardan düşünmenizde fayda vardır. Sildikten sonra hemen sonra vazgeçseniz bile, her şey için çok geç olabilir. Instagram veya Facebook gibi, hesabınızı belli bir süre hafızada tutmayıp, direkt olarak ilgili sayfaları ve isteklerinizi tamamen silecek olan Swarm, tek bir tıkla tamamen silmenizi ve hesabınızı ortadan kaldırmanızı sağlamaktadır.

Bu işlemle birlikte, hem Foursquare hem de Swarm hesabınızı tek seferde silme işlemini onaylamış olacaksınız. İngilizce olarak kullananlar için ise; Delete Account olarak belirtilecek olan bu işlemle beraberinde sileceğiniz tüm hesaplarınızda, tekrardan geri dönüş sağlama şansını da ortadan kaldırmış olacaksınız. Problemsiz bir şekilde kullanım sunulduğu gibi, aynı zamanda sorunsuzca hesabınızı silme işleminizde de sizlere yardımcı olacak olan Swarm uygulaması sayesinde, sorunsuzca işlemlerinizi halledebilirsiniz. Fakat dondurma ve tekrardan kullanma gibi işlemlere izin verilmediği gibi, bu bir eksiklik olarak gösterilebilmektedir. Sizlerde hesabınızı kolaylıkla silebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Daha önceden paylaşılan Swarm Coins Ne İşe Yarar? hakkında bilgiler verildi. İstersen bir göz at.

☄️ Aklına takılanları yaz ve rahatla, sorularınızı bekliyoruz. 😊

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.