Swarm Profil Resmi Nasıl Silinir?

Swarm Profil Resmi Nasıl Silinir?

Sponsorlu Bağlantılar

Tüm sosyal medya uygulamalarında ortak olan bir özellik varsa, insanların sizi tanıması için kullanacağınız bir profil resmi bölümü bulunmasıdır. Hepsine daha ilk giriş yaptığınız zamandan itibaren, insanların sizleri tanıması ve fotoğraflarınıza bakarak sorunsuz bir biçimde iletişim kurabilmeniz için gerekli olan fotoğraflarınızı paylaşmanız istenecektir. Swarm uygulamasında da, uygulamayı açtığınız anda isim ve fotoğraf bölümlerini belirlemeniz istenecektir. Kesinlikle koymak zorunda olmasanız bile, bir fotoğraf koyarak; arkadaşlarınızın isim benzerliğinden yakınmaması için bir çözüm oluşturabilirsiniz. Profil fotoğrafları, istediğiniz kişiler değil; profilinize erişebilen herkes tarafından görünmektedir. Profil fotoğrafınızı belirledikten sonra, belli bir sebepten dolayı hesabınızı kapatmak veya direkt olarak profil fotoğrafınızı silerek kullanmaya devam etme ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu gibi durumlarda da, yapmanız gereken ilk şey profilinize giriş yapmanız olacaktır. Profilinize girdikten sonra, profil fotoğrafınıza tıklayarak, fotoğraf değiştirme veya silme bölümlerinden birisine basarak, ister fotoğrafınızı tamamen kaldırabilir, isterseniz galerinizde yer alan farklı bir fotoğraflar değiştirme şansına ulaşabilirsiniz. Bu sayede, hem değişiklikleri yapmaya sorunsuzca ulaşacağınız gibi; hem de istediğiniz her an fotoğrafların silinmesini sağlayabilirsiniz. Profil fotoğrafı, tamamen sizin imzanız olarak kabul edileceği gibi, oluşacak sorunlarda bunu silmeniz gerekebilir.

Sponsorlu Bağlantılar

Profil fotoğrafınızı silmeniz için, hesabınıza giriş yaparak profil bölümüne geçmeniz gerekecektir. Profil bölümünden fotoğrafınıza tıklayarak, fotoğrafınızı silmek için çıkacak olan butona tıklamanız yeterli olacaktır. Eğer sonraki zamanlarda tekrardan eklemek isterseniz, sorun biçimde aynı bölümden fotoğraf yükleme veya yeni bir fotoğraf çekme şansınızı kullanarak, profil fotoğrafınızı tekrardan yükleme şansına erişebilirsiniz. İstediğiniz her an silebileceğini profil fotoğrafınızın nasıl silindiğini öğrenmeniz, sizlere zaman kazandıracağı gibi, oluşması muhtemel olacak bazı sorunlarında daha önceden önüne geçmiş olacaksınız. Herhangi bir zaman diliminde profilinize girerek, basit bir şekilde fotoğrafınızı kaldırabilir, farklı bir zamanda da tekrardan yükleme şansına erişebilirsiniz.

Swarm kullananların temel olarak kullandıkları check-in yapma ve arkadaşlarla sohbet etme aktivitelerinde direkt olarak karşı tarafa görünecek, her koşulda sizi temsil edecek olan fotoğrafınızı beğenmemiş veya bir süreliğine kaldırmak istemiş olabileceğiniz gibi; artık tekrardan kullanmayacağınız içinde silip, hesabınızı kapatma isteğinde de bulunabilirsiniz. Her isteğiniz zaman, profil fotoğrafınızı sorunsuzca kaldırabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Daha önceden paylaşılan Swarm Otomatik Yer Bildirimi Nasıl Açılır? hakkında bilgiler verildi. İstersen bir göz at.

☄️ Aklına takılanları yaz ve rahatla, sorularınızı bekliyoruz. 😊

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.